CAMPIONS DE CATALUNYA DE RAIDS D’AVENTURA

OXIGEN.cat CAMPIONS DE CATALUNYA DE RAIDS D’AVENTURA


Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la comarca de Les Garrigues el Raid Garrigues Extrem, puntuable per la Copa Catalana i, a més Campionat de Catalunya (www.esportextremevents.es) amb una gran participació on es trobavaen els millors de Catalunya.

 

Arribada a La Granadella
Arribada a La Granadella

 


Amb sortida a Borges Blanques a les 5 AM i arribada a la Granadella, es van recórrer els racons més bonics de la Serra del Montsant, passant per les localitats de Arbeca, Els Omellons, la Floresta, Juncosa de les Garrigues i Bellaguarda i arribada el migdia del diumenge a La Granadella.
Van estar 160 km amb dures etapes de btt i treking.

 


L'orientació va estar la clau


Equip OXIGEN.cat , format en aquesta ocasió per Saül Abril, Judit Casa i Xavi Rodríguez, va sortir molt fort des del començament i va realitzar una excel·lent prova de rogaining (orientació amb límit de temps) de 2 hores i va anar arribant 1ers en quasi totes les etapes del raid.
El diumenge només van tenir que mantenir la distància i no deixar escapar als equips que es trobaven més propers per poder proclamar-se Campions de Catalunya de Raids d’Aventura.
L’equip OXIGEN.cat participa el 10 dies (del 8 al 16 de nov.) a la final del Campionat del Mon de Raid en XPD PORTUGAL (www.arws2009) on tindran que recórrer un més de 800km. amb etapes de 160 km.de btt i de kaiak de més de 60 km. Durant 6 dies sense parar (120 hores Non Stop) es posaran a prova els 4 components de l’equip Saül Abril, Judit Casa, Xavi Rodríguez i David Tarres.