TiC Patrocina Lleida Extrem

4 deserts, 4 continents, 4 reptes!

Aquest és l'ambiciós projecte del Lleida Extrem.

2008 Desert de Gobi (Àsia)

2009 Desert d'Atacama (Sudamerica)

2010 Desert de Sàhara (Àfrica)

2011 Antartica

Què són "els 4 deserts"?

És una prova de caràcter internacional que consisteix a córrer quatre proves, una a cada continent, en 4 deserts diferents (Atacama, Sàhara, Gobi i Antàrtica).

Totes les proves es corren en terrenys inhòspits, de molta duresa i en sis etapes en total autosuficiència total d'alimentació i d'equip. Lleida Extrem és el primer equip espanyol que intentarà aconseguir aquest repte.


2008 - Desert de Gobi (Àsia)
GOBI MARCH

Un dels deserts més alts del món, a més de 3.900 mts. de altura.Una zona inòspit, amb terreny molt rocós, calor abrasador per el dia i fred extrem a la nit ... un infern enmig d'Àsia

2009 - Desert d'Atacama
(Sud-amèrica)
Atacama Crossing

El desert d'Atacama és un dels més durs del món. Les seves enormes salines fan estralls en els peus dels corredors. A més el sol, reflectit en el blanc de la sal, crema com un forn. Calor per dalt i calor per sota. L'altitud a la qual es troba també és un perill per als corredors. Un forn de color blanc.

2010 - Desert del Sàhara
(Àfrica)
SAHARA RACE

A Egipte hi ha una de les zones més belles del desert del Sàhara. En ella es disputa una de les proves, marcada sobretot per la calor i el perill de la deshidratació. Llargs quilòmetres de fina sorra que destrossa els peus dels corredors.

2011 - Antàrtica
THE LAST DESERT

L'última frontera de l'home, l'Antàrtida. Un continent encara verge, un paradís natural de bellesa incomparable.Este increïble paisatge és l'escenari de l'última de les proves dels "4 deserts". Un colofó immillorable per a un projecte excepcional.Frío extrem i terreny amb moltíssima dificultat per progressar en ell.