Grup TiC

tic

 

Telefonia i Comunicació TIC, comença el seu camí en solitari l'any 1997 com a empresa general de comunicacions mòbils i fixes. TIC aposta per la comunicació de consum amb el propòsit i l'objectiu d'arribar a totes les cases i famílies de Lleida d'una manera propera, amiga, i també establint les bases per convertir-se en l'assessor personal en comunicacions per a les empreses de Lleida.

Amb el pas de ja 10 anys aquesta empresa s'ha desenvolupat afegint productes i serveis dins el paraigües de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, les TIC.

A través de la inversió i fomentant el desenvolupament d'empreses adherides participades per TIC, neix el Grup Telefonia I Comunicació oferint l'oferta més àmplia de serveis professionals per als clients a través de les següents empreses i sota el paraigua de:

tic

GRUP TIC EL GRUP DE LES COMUNICACIONS
On Oferim tots els serveis de telefonia mòbil i fixa (línies fixes, internet, televisió, centraletes, etc.).

Enginyeria Domòtica on els edificis i les cases intel ligents és un apassionant món en desenvolupament que facilita i estalvia costos de l'ús de la vida diària o dels nostres espais de treball. Amb novetats com la identificació digital per al control d'accessos (fora claus).

iws

Internet Web Serveis des d'on es desenvolupen els projectes relacionats amb el món web i de les comunicacions segures. Oferint serveis d'allotjament, creació, gestió web, comunicació segura de sistemes, B2B, P2P i molts més serveis.